Special Cargo

Vi är er specialist för skräddarsydda transportlösningar

Transportgods är mångfaldigt – vår fordonsflotta är det också. Utvecklingen av europeiska transportlösningar för gods med ovanliga dimensioner är vår kärnkompetens. Hos Fluckinger började vi tidigt med konstruktionen av specialtrailers, för att även kunna transportera de mest komplicerade godsen säkert och effektivt.

Om även ni behöver en speciell lösning för er transport, hittar vi säkert en lösning tillsammans! Skulle vi inte kunna uppfylla era transportanspråk med vårt redan befintliga breda spektrum av olika släpvagnar, är vi gärna beredda att anpassa vår utrustning i enlighet med era behov. För I centralen i Volders koordineras inte enbart rutterna och lastbilarna, utan vi arbetar även konsekvent med ny- och vidareutveckling av transportlösningar. Våra kunder uppskattar att vi med innovationskraft alltid söker nya vägar och samtidigt garanterar säkerhet och effektivitet och kundens kompromisslösa belåtenhet.

Specialtransport under fast kapellställning.

Vissa gods måste absolut transporteras under kapell– vare sig på grund av renlighet, sekretess eller som skydd mot miljöfaktorer. Vi erbjuder denna typ ar transporter, även för sådant gods som inte nödvändigtvis kräver en sluten transport. Även gods med överdimensionella mått kan transporteras under presenning tack vare särskilt härför konstruerade trailers, så att våra kunder kan profitera av en säker leverans av frakten.

En översikt av fördelarna med en sluten transport:

  • Skydd mot smuts
  • Skydd mot skador
  • Skydd mot miljöfaktorer
  • Siktskydd

Dessutom har vi även möjlighet att under kapell utföra kombinerade transporter med optimalt utnyttjande av våra trailers, vilket leder till såväl ekonomiska som miljömässiga fördelar.

upp till 4,5 m långt gods
upp till 4 m högt gods
upptill 48 t transportvikt

FÖR LÅNGT? FÖR STORT? FÖR TUNGT? INTE FÖR OSS

Det finns saker som endast få kan – vid transport av gods med överdimensionella mått visar sig vår sanna kompetens. Vi har den passande transportlösningen för allt från mycket stora byggmaskiner till känsliga prototyper.

Anläggningsmaskiner

SPECIALTRANSPORT AV ANLÄGGNINGSMASKINER

Fluckinger Transport började redan på 90-talet med utvecklingen av egna släpvagnar, för att kunna transportera anläggningsmaskiner snabbt och säkert under presenning till bestämmelseorten. Anpassningen av en semitrailer med förslutningsbara hjulfickor fast kapellställning samt ramper la grundstenen till den moderna transporten av anläggningsmaskiner.

Låglastartrailer

Låglastartrailer

Semitrailer

Semitrailer

Megatrailer

Megatrailer

Jordbruksmaskiner

SPECIALTRANSPORTER AV JORDBRUKSMASKINER

Moderna jordbruksmaskiner är hightech-redskap som allt oftare kräver en skyddad transport under kapell. Tack vare våra speciellt utvecklade trailer kan vi erbjuda täckta transporter av jordbrucksmaskiner i olika storlekar.

Låglastartrailer

Låglastartrailer

Semitrailer

Semitrailer

Megatrailer

Megatrailer

Stålindustrin

SPECIALTRANSPORTER FÖR STÅLINDUSTRIN

Varor från stålindustrin kräver ofta särskilda transportlösningar på grund av sin överdimensionella storlek. Våra partners och kunder uppskattar vårt know-how vid transporten av stålprodukter, tack vare vår variabla trailerflotta har vi det passande transportmedlet för varje produkt.

Tippvagn

Tippvagn

PROTOTYPER OCH PROJEKT

SPECIALTRANSPORTER FÖR PROTOTYPER OCH PROJEKT

Ni har en prototyp eller nyutveckling som kräver absolut diskretion? Genom vår slutna transport garanterar vi absolut sekretess och säkerhet. Dessutom utmärker sig Fluckinger Transport sedan många år för punktlig leverans vid tidskänsliga projekt. Vare sig det handlar om beståndsdelar till vind- och vattenkraftanläggningar eller om leverans av en produktionslinje direkt till byggplatsen, är vi er tillförlitliga partner.

Låglastartrailer

Låglastartrailer

Semitrailer

Semitrailer

Tautliner

Tautliner

LYFTTEKNIK

SPECIALTRANSPORTER FÖR LYFTTEKNIK

Redskap från området lyftteknik, såsom teleskoplastare, gaffeltruckar och sidolastare eller saxliftar kräver speciella transportlösningar på grund av sin delvis ringa markfrigång och särskilda dimension. Våra låglastar- trailers med avtagbar hals samt specialramper möjliggör en direktleverans på marknivå på bestämmelseorten, utan att ytterligare utrustning behövs för på- och avlastning.

Låglastartrailer

Låglastartrailer

Semitrailer

Semitrailer

Megatrailer

Megatrailer

INDUSTRIMASKINER OCH ANLÄGGNINGSBYGGNATION

SPECIALTRANSPORTER FÖR INDUSTRIMASKINER OCH ANLÄGGNINGSBYGGNATION

Fluckinger Transport är er specialist, när det handlar om transport av värdefulla precisionsmaskiner och mycket känsliga bearbetningscentra. Vi sörjer inte endast för en punklig leverans, utan garanterar även absolut renlighet och optimalt skydd mot miljöfaktorer genom vår slutna transport. Från lastningen på våra specialtrailers till överlämnandet på bestämmelseorten vet ni att er värdefulla frakt är i goda händer hos Fluckinger Transport.

Låglastartrailer

Låglastartrailer

Semitrailer

Semitrailer

Megatrailer

Megatrailer


TRANSPORT-FÖRFRÅGAN

Transport Text

Är ni intresserade av detaljerad information om våra tjänster? Har ni en konkret förfrågan angående en transport? Eller får vi lämna ett preliminärt anbud till er? Vårt flerspråkiga team står gärna till ert förfogande.
 
För en förfrågan ber vi er fylla i vårt kontaktformulär.

Alternativt kan ni gärna även nå oss per telefon under +43 5224 535 33 31 eller skicka ett email till sales@fluckinger.com.

Transport Angaben 1
Från*
Till*
Transport Angaben 2
Transport Angaben 3